Laatste weekend BAR WOOD 2021 - 21/08

Bedankt aan alle gasten voor alweer een top editie van Bar Wood!

POP-UP Bar Wood: Een parel in het Waasland

Het concept BARWOOD is ontstaan in de aanloop van de zomer van 2020. De mooie warme zomer waarin de hele wereld geteisterd werd door de pandemie. Door de vele annulaties zagen wij heel wat evenementen en feesten aan onze neus voorbij gaan. Het organiseren van events zit ons in het bloed en het duurde niet lang vooraleer we met een uniek concept naar buiten kwamen. De achtertuin van Art & Food Catering aan de N70 in Waasmunster werd omgetoverd tot een gezellige, sfeervolle, bar met veel eigenwaarde, leuke inrichting, heerlijke drankjes en een aparte foodkaart.

Sinds 8 mei 2021 kon in België de horeca opnieuw opstarten en ook BARWOOD is terug van de partij. Deze keer nog leuker, gezelliger en magischer. Naast de gekende DRINKS, COCKTAILS & BITES hebben we nu ook onze grill-tent BAR-B-QUE! Geniet samen met uw vrienden of familie van onze heerlijke Yakiniku SHICHIRIN en PLANCHA grill-gerechten. Gerechten als Tomahawk, sweet ribs, BARWOOD burger en reuze gamba’s kunnen uiteraard niet ontbreken op onze grill-kaart, maar ook de foodsharing toppers van vorig jaar blijven: nacho’s, tapasplank, rustic friet, homemade stoofvlees, etc… Reserveer tijdig!

BAR WOOD BAR-B-QUE mogelijkheden

Voor de SHICHIRIN moeten we min. 3u rekenen, ten laatste om 19u reserveren.

Voor de PLANCHA, 2 à 3u, maar ten laatste om 20u reserveren.

Laatste bestellingen voor keuken 20u.
Laatste ronde voor drank 21u.
Gesloten om 23u.

Enkel op reservatie

Gelieve bij uw reservatie ook het aantal personen per formule (Shichirin/Plancha) aan te duiden. Zo behouden we overzicht en kan de keuken zich hierop voorbereiden.

Betalingsmogelijkheden: Cash, Bancontact, Mastercard en VISA

BARWOOD LOUNGE en de kleine kaart zijn vrij toegankelijk zonder reservatie.

Reserveer jouw tafel

De totale capaciteit volgens de huidige maatregelen bedraagt 36 personen. Bij regenweer kunnen we maximum 16 personen (6 tafels) onder de tent laten plaats nemen.
Indien meer dan 16 personen, kunnen we bij regenachtig weer helaas geen garantie geven op een droge plaats. U wordt hierover tijdig verwittigd.

Events @ BAR WOOD

BAR WOOD 2021 MENU